Apartmani UTJEHA

 
Apartmani UTJEHA
 
Apartmani UTJEHA
Ulica Maršal
85356 - Utjeha
Crna Gora

Naš objekat je prvi domocil za odmor u Crnoj Gori, koji je dobio EU-ekološku oznaku, najviše odlikovanje od strane Evropske Komisije. Objekat posjeduje EU-ekološku oznaku od februara 2012.

 
 

Stan za odmor MONTENEGRO se nalazi na prvom spratu objekta i nudi smještaj za 2-4 osoba. „Uvala Maslina” je zaliv Utjehe, malog i mirnog mjesta na Jadranskoj obali Crne Gore. Nalazi se tačno izmedju gradova Bara i Ulcinja i poznat je po najljepšim plažama Crne Gore (odlikovan “Plavom zastavom”). Samo par minuta pješice od plaže se nalazi novo-izgradjeni domicil za odmor, na mirnom i prijatnom položaju. Položaj kuće Vam pruža predivan pogled na more i sa Vaše terase možete uživati u romantičnim zalascima sunca u Crnoj Gori.

 
 
 
 
Dvorište

Doručak na balkonu? Večera uz svjetlost svijeća pri zalasku sunca? Ili jednostavno opuštanje na Suncu. Uživajte u pogledu na Jadransko more!

 
Aktivnosti

Crna Gora, pored plaža, nudi puno. Brojne prirodne ljepote su jedinstvene i opisuju se superlativima. Morate vidjeti najdublju klisuru Evrope, najjužniji fjord, najveće jezero Balkana, jednu od poslednjih prašuma Evrope... Kao „kvalifikovani ekspert Crne Gore” Vam savjetom i djelom rado stojimo na raspolaganju prilikom planiranja i sprovodjenja izleta.

 
Kuhinja/Hrana

Svježe voće i povrće, koje na pijaci (npr.u Baru) možete kupiti svakog dana, možete pripremiti u kompletno opremljenoj kuhinji. U njoj se nalazi sav neophodan pribor, kao npr. viljuške, noževi, kašike, tanjiri, zdjele, šerpe i tiganji. Takodje nismo zaboravili ni na male kuhinjske uredjaje, kao aparat za kuvanje vode i kafe-aparat.

 
Internet

WLAN pristup internetu

 
Parking

Ukoliko budete doputovali Vašim kolima, možete ga besplatno parkirati na okolnom parking, koji se zaključava pomoću daljinskog uređaja.

 
Dodatne usluge

Putnike avionom čeka transfer sa i do aerodroma po naročito povoljnim cijenama. Prilikom planiranja i realizacije Vaših izleta Vam sa savjetom i djelom rado stojimo na usluzi. Obratite nam se, bez obzira da li se radi o izletu na moru ili u unutrašnjosti zemlje.

 
Smještaj

Luksuzno opremljeni, veliki prostor za stanovanje. Ekskluzivni kauč, LCD TV sa SAT-resiverom (njemačka televizija preko Astre). Ovdje se može relaksirano i ugodno stanovati. U večernjim satima sa Vašeg kauča možete uživati u prelijepom pogledu na zalazak sunca u more. Perfektan osjećaj za odmor! Veliko dimenzionirani klima-uredjaj daje Vam uvijek prijatnu i svježu temperaturu. Dupli, bračni kreveti (160 cm široki) su opremljeni skupim dušecima i garantuju Vam zajedno sa ugodnim jastucima miran i čvrst san. 

 
Shoping

Samo na par minuta pješice od apartmani UTJEHA se nalazi plaža Utjehe. Pravo blago je ova plaža, tako se ovdje kaže. Možda zato što je opkoljena maslinama. Utjeha je poznata po ljepoti, suncu i čistoći vode. U dubini mora izvire slatka voda, koja se miješa sa slanom i daje neobično svijetle tirkizne tonove. Plaža je dugačka 800 m i posuta bijelim šljunkom. Suncobrani i ležaljke se mogu iznajmiti na plaži.

 
Zanimljiva mjesta

Izlet jahtom do Kraljičine plaže, Rafting na neukroćenim vodama Tare, Vožnja brodom po "Skadarskom jezeru"

 
Dolazak
17:00h
 
Odlazak
10:00h
 
Gar./Otkazivanje

Po završetku ugovora se mora platiti kapara u visini od 20%. Ostatak se plaća prvog dana Vašeg odmora kod nas. Po prijemu kapare je rezervacija potvrdjena. Kauciju u visini od 200 eura morate predati prvog dana Vašeg odmora, koju Vam poslednjeg dana Vašeg odmora vraćamo.

 
Plaćanje

Gotovina, Visa, Mastercard, Maestrocard

 
 
Website
 Prikaži web adresuwww.utjeha.me
 
Telefon
 Prikaži broj telefona+382 69 546 851
 
Adresa
Ulica Maršal | 85356 | Utjeha | Crna Gora
 
E-Mail
Kontaktirajte direktno vlasnike smještaja
 
 
 
 
 
 
 
 
Tip smještaja: