Najbolji smještaji u Herceg Novom i okolini

Između jednog od najljepših zaliva, Boke Kotorske, i najvise planine dinarskog masiva, Orjena, nalazi se Herceg Novi. Njegovo šetalište «Pet Danica» je pravi raj za duge šetnje kraj obale mora. Uz šetalište takođe možete naći bezbrojne restorane, prodavnice raznorazih suvenira, kao i mnoge hotele, restorane i diskoteke. U ovom gradu se nalazi i na cijelom svijetu poznat rehabilitacijski centar «Dr. Simo Milošević», u kome se blago radioaktivni morski mulj koristi za raznorazne terapije.
Vrlo zanimljiva turistička destinacija Herceg Novog je njegov stari grad, kao i njegovi mnogobrojni i istorijski značajni vjerski objekti, od kojih najstariji vuku svoje korijene čak iz 9. vijeka.
Najljepša kupališta Herceg Novog su na njegovoj istočnoj strani. Mjesta Meljine, Zelenika, Bijela i mnoga druga su turistički vrlo posjećena tokom, čak pet mjeseci, ljetne sezone.
Kako bismo Vam olaksali biranje smještaja u ovom turističkom raju, za Vas smo izdvojili nekolicinu kvalitetnih smještaja u Herceg Novom. Hotel, kuća, vila, ili apartman, na Vama je da odlučite. Uživajte!

 

Apartmani Lučić

Herceg Novi
 
 

Villa Mia

Herceg Novi
 
 

SAGA

Herceg Novi
 
 

Privatan smještaj Slava

Igalo
 
 

Tre Sorelle

Herceg Novi
 
 

Lux stan-apartman

Herceg Novi