Uslovi korištenja

Korištenjem stranice ili registracijom na stranicu cg-primorje.com podrazumijeva se da ste pročitali, razumjeli i prihvatili uslove korištenja naše stranice. Autor zadržava prava promjene pravilnika u bilo kom momentu i bez eksplicitne najave. Iz tog razloga su svi korisnici dužni da redovno provjeravaju pravilnik korištenja.

Autorska prava

Svi sadržaji stranice, bilo koje vrste(tekstualni, vizuelni i audio materijali, programerski kod itd.) cg-primorje.com podliježu pravilniku o autorskim pravima i neosporivo vlasništvo su autora. Svako neovlašteno korištenje ove stranice ili njenih dijelova se smatra kršenjem autorskih prava i rezultiraće tužbom.

Nezakonito korištenje stranice

Nijedan dio stranice cg-primorje.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe. Autori i vlasnici stranice cg-primorje.com ni u jednom trenutku ne mogu biti terećeni za moguće nezakonito korištenje stranice od strane korisnika ili bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ove stranice.

Linkovi na spoljne stranice

Autori i vlasnici stranice cg-primorje.com u dobroj namjeri objavljuju linkove na spoljne stranice. Oni nisu dužni redovno da provjeravaju sadržaje linkovanih stranica i ne mogu ni na bilo koji način biti terećeni za bilo kakvu vrstu štete nastalim na drugim stranicama.

Korištenje i saradnja

Korištenjem i sarađivanjem sa vlasnicima stranice cg-primorje.com se slažete u smislu dekreta broj 196/2003 da svi podaci koji dođu u naš posijed mogu biti korišteni za srvhe naše ili naših saradnika. Podaci su predviđeni isključivo za unapređivanje marketingške strategije ili tehničkih performansi i slične aktivnosti. Oni su dozvoljeni da budu prenošeni i kopirani u svakom mogućem vidu (elektronskom, magnetičkom, pismenom itd.). Za dodatne informacije o ovoj temi kreirana je detaljna stranica o privatnosti.

 

Unaprijed se zahvaljujemo svim korisnicima i saradnicima portala cg-primorje.com!